Onze kracht

De kracht van ons bedrijf zit in onze aandacht voor de behoefte van een bedrijf, onze flexibiliteit en ons gevoel voor de wensen van onze kandidaten.

Voor bedrijven betekent dat dat wij snel kunnen schakelen en dat u altijd contact heeft met dezelfde persoon. Dat betekent dat uw contactpersoon altijd op de hoogte is van de stand van zaken over uw wensen. Wij leveren maatwerk voor wat betreft het uitvoeren van een opdracht.

Voor kandidaten houdt dat in dat wij goed luisteren naar jullie wensen, willen weten waar jullie passie ligt en dat wij altijd goed met jullie communiceren over de mogelijkheden die wij voor jullie hebben.

Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak. Ons verdienmodel is hoofdzakelijk gebaseerd op resultaat, waarbij een aanzienlijk deel van de kosten pas bij een succesvolle plaatsing in rekening wordt gebracht. Voor startende bedrijven bieden wij tevens creatieve mogelijkheden om uw financiƫle risico te beperken.

Wij leggen de focus op kwaliteit. Onze kwaliteitsgerichte aanpak is van toepassing op het gehele wervings- & selectieproces. Centraal hierbij staan de beoordeling van kandidaten, de motivatie van de kandidaten, referentiechecks en onze betrokkenheid bij de voortgang na plaatsing.

Om deze redenen ligt onze kracht in het vinden van de juiste kandidaten. Hiermee ontlasten wij uw bedrijf bij het werven van nieuwe medewerkers en uw bedrijf bespaart tijd en geld.

Betrouwbaar en doorslaggevend.

Vakgebieden

Door onze rijke ervaring in de Ruimtelijke Ontwikkeling en de Informatie Technologie, beschikken wij op deze gebieden over ruime kennis, omvangrijke en specialistische netwerken en samenwerkingsverbanden. Ook in andere vakgebieden zoals financiƫn, sales, projectmanagement, projectmanagement ondersteuning, telecom en techniek beschikken wij over uitstekende netwerken.