Aanpak voor de kandidaten

In deze jaren werkt bijna niemand meer zijn of haar hele leven voor een enkele werkgever. Op bepaalde momenten is het tijd om de opgedane kennis en ervaring toe te passen in een andere functie bij een nieuwe werkgever. Hiermee blijft u uzelf ontwikkelen tot de persoon die u wilt worden. Het is daarbij wel van belang dat u en uw nieuwe werkgever goed bij elkaar passen. Dat u een functie kunt bekleden waar u energie van krijgt in plaats van dat het u energie kost.

Wellicht bent u op korte termijn op zoek naar een nieuwe uitdaging of wellicht blijft u gewoon graag op de hoogte van de mogelijkheden. Wij staan u graag bij in uw zoektocht naar een nieuwe werkgever, een nieuwe functie, een nieuwe uitdaging.

Maatwerk in matchen

Voorafgaand aan het wervingstraject voor bedrijven stemmen wij met deze bedrijven goed af aan welke eisen een kandidaat voor een nieuwe functie binnen dat bedrijf dient te voldoen. Ook informeren wij naar bijvoorbeeld de bedrijfscultuur. Dit bespreken we met u en kijken gezamenlijk of en hoe u in het kandidaatprofiel past. Op deze wijze kunnen wij de beste match maken, zodat u de functie kunt bekleden die u ook daadwerkelijk wenst. Wij helpen u met de voorbereidingen voor uw sollicitatie en een eventueel sollicitatiegesprek. U staat centraal.

Loopbaanadvies

Wij kunnen u in alle aspecten van uw zoektocht naar een nieuwe baan ondersteunen. U kunt hierbij denken aan advies ten aanzien van carrièreplanning, coaching, het opstellen van uw cv en het voeren van een effectief sollicitatiegesprek.